090429

ja, jag har blivit riktigt dålig på att blogga. men jag har varken ork eller lust längre med det. särskilt inte när man inte har något roligt att skriva om. men jag kan berätta lite om vad som har hänt så långt jag kommer ihåg. i onsdags var det match mot asarum & vi vann med 2-0, bra spelat! :D jag gjorde ett mål, och dessutom ett mål jag alltid velat göra, som varit min dröm. jag blev helt överlycklig! aja, sen har det bara varit vanliga dagar med skola och träning. i lördags var det först match mot rödeby, därefter fick man snabbt hem och duscha. klockan 6 kom tjejerna till mig, toppen! (y) där vi umgicks och bara hade det allmänt roligt. sen framåt halv 9 tog vi bussen in till stan där vi gick vidare till linkan :) som nog inte alla vet så skulle vi ha klassfest där & jag hade grymt kul verkligen, det bara måste göras om! för vissa gick det mindre bra som hade druckit lite väl mycket kanske, men annars var kvällen enormt lyckad! flummiga blev vi framåt kvällen och helt galna, shit alltså, jag har nog aldrig skrattat så mycket! ;D sen åkte jag hem halv 1 eller något.
men annars har det faktiskt inte hänt något nytt precis. imorgon är det valborg & då ska jag förmodligen hem till hedvig med alla tjejer! (y) annars är det massa plugg just nu och skolan tar kål på mig! jag vill bara ha sommarlov nu, men vet ni? det är bara 16 skoldagar kvar! :D:D:D ETT STORT PLUS PÅ DET!

ha en toppen bra helg!
pussss


/ massa kärlek till er! ♥
  bilden är från i lördags hemma hos mig, innan vi drog till festen!


16 år - 2009.04.20

idag är det ingen vanlig dag alls för idag fyller jag 16 år! :D
wiho, så som jag har längtat!

jag har fått en ipod, en dator, sen ska jag få lite kläder, bikini och skor. sen får jag säkert något av min kära bror med :) jag har haft en mycket dålig uppdatering, jo tack jag vet! men det ska bli ändring på det genast! jag har gjort mycket sen jag skrev sist, orkar inte berätta om allt! men i lördags kom släkten och firade mig, det kommer bilder på lillkusinen och mig :D mycket trevligt! igår kunde jag inte träna, istället var jag hos min mormor i stortsett hela dagen, vi hjälpte henne med hennes balkong. min födelsedag har inte kunnat bli bättre om man säger så! :D det har varit en underbar dag med klassen, dom sjöng för mig i matsalen och även på träningen. lite små kul! sen har vi bara haft allmänt roligt, alla har varit hela ivriga och laddade tills på lördag, för då blir det klassfest :D det blir även lite förfest hos mig med tjejerna innan, wiho, fyfan vad roligt! :) jag längtar galet mycket! imorgon blir det skola igen & jag vaknar upp som 16-åring, det ni! :) nu ska jag kila, ska snart lägga mig med musik i öronen, bäst! (y) förresten fick jag ungspannkaka efter träningen när jag kom hem och även tårta, mums!

ha det bäst gott folk! (a)
pussss


tisdag-090414

det är bara 6 dagar kvar tills jag blir 16! :D wiho, underbart!
jag vaknade runt 8, vi hade sovmorgon vilket var mycket positivt, jag hade bestämt mig för att köra moppe till skolan & så fick det också bli. japp, skolan började med introduktion till backpacker temat vi ska ha. spanska hela vecka, så drygt! men man får göra det bästa av det. men det fick sig en bra start, vi kollade på filmen barnhemmet och den var faktiskt bra, lite läskig måste jag ändå erkänna ;) det var ibland man fick lite ryck och blev rädd. efter det var det mat och sen fortsatte vi spanskan, men min grupp gjorde inte ett skit, vi börjar med det imorgon istället! (y) sen hade vi profil om knäskador, muskelskador och sånt! yes, det var min skoldag. när jag sen kom hem åt jag och bytte om till träningskläder. sen körde julia och jag till träningen, fyfan vad jag älskar fotboll! :) nu ska jag snart kolla på tv och få mig något att äta så vi hörs mer imorgon. har ni själva fått en bra start efter ett härligt påsklov?

pussss ♥


sista dagen!

nu börjar påsklovet verkligen dras mot sitt slut, det är faktiskt sista dagen! suck, nu ska man tillbaka till det vanliga livet. med en massa plugg, jag pallar verkligen inte ''/ men det är bara till att bita ihop, right?
jag kom nyss hem från öland, det har varit super bra där med skit bra väder :) påsklovet har inte kunnat bli bättre!
nu ska jag sätta mig lite med ett arbete som ska vara inlämnat den sista april, det är lika bra att få det gjort! :) sen har jag även lite matte som måste göras med, blää! imorgon har vi iaf sovmorgon, det känns skönt. calvin ska även komma och hälsa på klassen, kul! :) nu ska jag äta lite, är sjukt hungrig.
ett stort plus på att min julia äntligen har kommit hem från saudiarabien, yippie! :D:D
ha det bäst!

 

långfredag!




nu är det påsk & jag får väl börja med att säga glad påsk till er alla :)
i onsdags var det match & den vann vi mot sölvesborg med 9-0, en riktigt härlig start på serien! jag gjorde själv 3 mål & det var riktigt roligt att spela! (y) fotboll är bäst! sen var jag inte hemma förrens halv 11 eller något, så jag gick och la mig efter jag hade ätit lite. i torsdags blev man tvingad upp klockan 9, suck! vi packade in allt i bilen & vi satte fart mot öland. på kvällen blev det lite si och så. inte någon höjdarekväll precis, men jag hoppas att det blir bättre :/ idag vaknade jag med en katt brevid mig, mysigt! sen gick jag ut nästan med en gång och solade, riktigt skönt var det. lekte även med hunden en stund med :) jag har precis börjat läsa en ny bok, asyl heter den och den är helt sjukt bra. nu ska jag ut och spela kubb med pappsen & sen äta grillat, wohoo,  det kan inte bli bättre! ;)
ha en toppen bra kväll!

seriepremiär!

jag tänkte bara slänga in ett kort inlägg nu.
idag har jag varit inne i stan och fixat lite med bror och mamma, förresten övningskör alex & han har blivit riktigt duktig må jag säga! nu har jag precis ätit lite, ska snart packa och sen får jag inte heller glömma att dricka mycket vatten! ikväll ska vi spela match mot sölvesborg, första matchen i serien! :) wihoo! där vi såklart hoppas på vinst. så jag kommer inte hem förrens halv 10 eller något ikväll så jag kommer säkerligen inte skriva mer idag. men ni får ha en toppen bra dag!

pussss

dålig uppdatering !

ojojoj, nu har jag verkligen haft en dålig uppdatering. sorry men jag har inte haft tid faktiskt. hmm vart ska jag börja?
jo, i fredags efter skolan gick jag upp till min mormor och morfar för att prata lite med dom & där blev det promenad i det sköna vädret, pannkakor och glass, mums! sen hämtade mamma mig vid 5 kanske eller något. plus att malin fyllde år med så jag hann även köpa lite presenter till henne! :) jag fick även reda på att jag har kommit in på SMIL! :D wooho! igår gick jag upp tidigt för att spela match och hur det gick behöver vi inte ta upp. ;p när jag sen kom hem blev det att ta det lugnt, spelade kubb med pappa, mycket skoj! (y)
idag steg jag upp klockan 11 från sängen, jag hade legat och kollat på oth sen klockan halv 10. det är bäst! :) sen kom min kära mormor och jag hjälpte henne att städa bilen, där tjänade jag ihop en liten peng, så det lönar sig alltid att hjälpa till. därefter fikade vi och jag busade med min hund. klockan 3 bestämde sig pappa och jag för att åka ut till farmors grav och hennes hus, vi köpte en fin påskblomma att sätta på graven. jag saknar dig så mycket farmor! sen åkte vi hem efter några timmar. phu, nu har jag precis satt mig ner här och ska snart äta. det bästa är att vi har PÅSKLOV nu! :D:D så underbart!

vi hörs.
pusss

090401

idag är det 1 april och en ny start på månaden. hoppas ni inte har blivit allt för mycket lurade idag än sålänge. jag kom ihåg förra året då min mamma lurade mig riktigt bra. jag gick verkligen på det & det var lite läskigt sådär. hahah.
min dag började med att jag vaknade av min bror som hostade, han ligger hemma och är sjuk, den stackaren! skolan startade klockan 9 och vi hade absolut ingenting att göra, så vid 11 igen åkte jag hem. så meningslöst att ens åka dit. nu sitter jag här hemma och äter. ska gå ut med hunden snart. klockan 2 åker jag in till stan igen för att träffa världens bästa julia! :D jag ska köpa två nya linnen eftersom dom jag har nu har gått sönder. jag ska också hinna med att träffa mamma och fixa ett nytt bankkort till mig :) antagligen äter jag och julia någonting i stan innan jag ska iväg och dansa vid 6, och jag ska träffa malin vid halv 6. jag är så sugen på att dansa, det är helt sjukt roligt! :D:D nu ska jag kolla på one tree hill, yippie!

ha det bra allihopa :)
puss och hej


RSS 2.0