JULIA! :D:D

jag måste bara säga att jag är helt överlycklig!! :) idag när jag stod och väntade på bussen efter skolan så fick jag syn på julia och jag blev mega glad och gav henne en dunderkram, jag har inte sett min bästevän på 1 månad typ och det känns verkligen hemskt :O men äntligen fick jag träffa henne idag! :D och när vi inte setts på länge blir vi extra glada och flummiga. vi skrattar non stop när vi umgås. det går inte att ha roligare än vad julia och jag tillsammans, vi är exakt likadana! :) jag älskar henne otroligt mycket och hon betyder allt för mig! nu på torsdag åker hon till saudi arabien för att hälsa på hennes pappa och då kommer jag inte få träffa henne på länge :( men som tur är träffar jag henne imorgon och på onsdag innan hon åker! :) det var det ja.
för övrigt har vi varit inne på KoM idag och fottat och bara haft det allmänt chill, dom andra åker skidor i trysil, vadå att man är avunsjuk! :O annars har jag inte gjort så mycket idag, vi började klockan 12 så det blev en ordentlig sovmorgon. imorgon ska jag vara här hemma på gullberna och fotografera till projektet i skolan, så det blir skönt att slippa åka iväg någonstans! ;) jahapp, och på kvällen blir det träning, alltid lika roligt! :D

ha en bra vecka allihopa! :D
puss och kram

pepp, pepp!

hallå :) jag vet att jag inte har skrivit sen i tisdags, men jag har inte haft varken ork eller lust, men nu ska det börjas igen! igår var det träning till halv 6, efter det blev det till att skynda sig hem, hoppa in i duschen och sen kom släkten klockan 6. vi skulle fira min bror, kusin & morfar som har fyllt år! :D mycket trevligt! som vanligt blev jag helt slut efter att ha lekt med lillkusinen. johannes: sålänge kramar jag angelica, det gör jag alltid! för hon är den bästa. så gullig är han :) idag vaknade jag halv 11, riktigt skönt att få sova ut. det blev en ordentlig frukost och sen satte jag mig här. vid 3 drar jag till klubbstugan för att ladda med laget inför matchen mot ullareda, kom igen nu tjejer! ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på robinson. sen får vi se om det blir någon match imorgon med. det är alltid lika roligt att spela fotboll så! :D

nu ska jag packa lite och äta något nyttigt så man orkar med matchen ;)
puss och hej!


träning...

nu sitter jag här och har även hunnit med att äta och duscha. träningen gick väldigt bra faktiskt, min kondition var inte så dålig som jag trodde ;D vi hade extra mycket spring i slutet av träningen och det känns alltid härligt efter sånt, då känner man att man har gjort något riktigt bra! :D jag var super glad efter träningen, det är så skönt att vara tillbaka!

dagen har annars varit soft, vi började vid halv 1 och då fick vi en föreläsning om ungdomar på internet och sånt, och det var verkligen intressant, man fick veta sådana grejer man inte hade någon som helst aning om innan. sen åkte man hem för att stoppa i sig lite mat och byta om. sen åkte jag som sagt till träningen och nu sitter jag här och kollar på house, riktigt bra! (y) imorgon blir det engelska nationella del C, alltså uppsatsen och det ska nog gå bra hoppas jag :) efter det åker vi in till stan och spelar innebandy med kontaktgrupperna, ohyes!

jag skriver mer imorgon.
ha det bääst!

nu var det dags igen..! :D

nu sitter jag här och har precis kollat på one tree hill säsong 6, avsnitt 17 som har kommit ut nu äntligen! :D det blir bara bättre och bättre, mmmm. i love it! jag vaknade iaf vid halv 9, kunde inte somna om sen så jag bestämde mig för att dra mig upp från sängen och fixa lite frukost! :) som sagt börjar vi inte förrens halv 1 idag, så himla skönt. vi ska ha någon sorts tema dag där vi får veta mer om mobbning på internet tror jag det var. det bjuds på korv med bröd och vi slutar sen vid halv 4. skönt att ha en lugn dag! :D för övrigt är jag väldigt happy, jag ska äntligen träna ikväll som jag har väntat på hur länge som helst, nu är jag skadefri och jag känner inte av mitt revben någonting. när jag sen slutar kommer kanske lovisa hit innan träningen. denna dagen kan inte bli så mycket bättre!? :D:D vi får se vad som händer senare ikväll, en sak är säker, det blir house/desperate housewifes på tv.

nu ska jag kila, ska gå ut med mannen i mitt liv! ( min hund )
puss & kram, vi hörs!


22 mars

Då får jag börja med att säga grattis till min kära mamma som fyller år idag! :D ett stort grattis till dig!

jag vet att jag inte har skrivit på väldigt länge, men jag har varken haft lust eller ork till det. men nu ska jag börja lite smått igen! :) i fredags var det begravning för min älskade farmor, jag ska skriva ett inlägg senare om hur den var och så! min skada blir bättre & bättre, äntligen säger jag bara! :D så på tisdag sätter jag på mig fotbollsskorna igen & börjar spela den sporten jag älskar, det ska bli riktigt roligt att komma igång igen. aja, igår tog jag det bara lugnt, det känner jag att jag behöver ibland. jag körde moppen för första gången i år. sen på kvällen blev det robinson & bara en massa mys! idag har jag varit ute & lekt med hunden en lång stund & även varit ute och gått en lång promenad med honom. sen har jag städat mitt rum lite, inte för att jag ser någon förändring, haha! ikväll ska jag kolla på beck & även plugga lite i think. det är sånt som måste göras, tyvärr. nu kurrar min mage bara mer och mer, får ta mig något att äta.

ha en bra kväll!


onsdag & ledig för resten av veckan!

jahapp, shit vad tiden går snabbt. då är det redan onsdag & det betyder att jag inte går mer i skolan denna veckan. imorgon har vi flexibla & den gör jag hemma tror jag :) sen på fredag är jag ledig pågrund av begravning av farmor :( det kommer verkligen inte bli roligt, hade hellre gått i skolan kan jag ju säga. aja, idag skulle jag dansat som vanligt men eftersom jag har en liten liten spricka i revbenet kan jag inte det, då får jag vara hemma och vila istället. jag hatar att vara skadad, man kan inte göra någonting! jag saknar fotbollen något otroligt, det ska bli så skönt att komma igång snart igen. dagen har annars varit lugn, vi slutade tjugo i 2 eftersom vi skulle ha utvecklingssamtal sen, så det var härligt! vi har haft fysik prov idag på morgonen & jag har verkligen aldrig varit med om något svårare prov än detta. det bara skriker IG för mig känns det som. nu hade jag tänkt att äta lite, mat är det bästa som finns! :) ja, som sagt ska jag snart lägga in lite bilder som har tagits för längesen, i promise! :)

ha en fortsatt bra vecka!
/ angelica

spricka i revbenet?

jag har så pass ont så jag kunde inte gå till skolan idag ''/ jag kan verkligen inte göra någonting & jag får panik så fort jag inte kan andas. så idag fick jag stanna hemma, mamma och jag ska till vårdcentralen idag så vi får se vad det är för fel på mig. det hade även varit bra om jag hade fått något smärtstillande så jag kunde gå till skolan utan några större problem. nu sitter resten av min klass och skriver nationella i engelska, det får jag helt enkelt göra någon annan dag framöver. dagen ser ut att bli väldigt lugn för mig, jag ska bara ligga här i soffan, plugga lite & kolla på one tree hill :D det behöver jag! imorgon ska jag försöka gå till skolan, men jag får dock ta det väldigt lugnt. veckan ser ut att bli ganska lugn för min del!

måndag: ligga hem för att vila!
tisdag: förhoppningsvis skola, sen blir det ingen träning för mig ''/
onsdag: skola & fysik prov, jag tror inte det blir någon dans
torsdag: flexibla & bara ta det lugnt
fredag: begravning :(

inte någon ansträngade vecka precis. men inte så rolig heller ''/
ha det bra & sköt om er!
/ ANGELICA

skola imorgon ''/

hallå där. hoppas ni har haft en bra helg? :) det har inte jag haft kan jag ju säga, den som skulle bli så bra, slutade med en katastrof. jag har förmodligen en spricka i revbenet, en rättså rejäl, kan inte göra någonting, jag kan inte sitta ner, ligga ner, äta, gå & det gör jätte ont när jag andas. jag har aldrig varit med om något så fruktansvärt som detta ''/ imorgon har vi nationella i engelska så jag måste verkligen gå till skolan, annars hade jag nog stannat hemma. men vad gör man? idag har jag bara pluggat & kollat på one tree hill. det ända man kan göra. vi har en massa plugg just nu, det tar kål på mig! sen är det också begravning på fredag, så veckan kommer bli hemsk gissar jag på. nu ska jag gå och ta en voltaren och se om det blir bättre. skulle spelat match idag med, men det gick inte. usch, jag vill verkligen spela fotboll nu, vill inte vara skadad hela tiden! :( nu får jag fortsätta att plugga till det stora fysik provet vi ska ha på onsdag :S

ha en fortsatt bra kväll!
vi hörs.

helg! (y)

veckan har inte varit bra, har aldrig mått såhär dåligt på skit länge! men jag överlever & jag får helt enkelt ta allt som det kommer. men dagarna har ändå rullat på som vanligt, vi hade studiedag igår vilket var mycket behövligt, sovmorgon till 10. sen kom pappa & lena och vi åt lite, löste lite korsord och sånt mys. sen åkte vi ut till lisbeth där vi fikade och hade det skit roligt om jag får säga det själv. en massa skratt med världens bästa fastrar! :) pappa fattade inte våra roliga skämt så han var den ända som inte skrattade, haha. aja, sen åkte vi ut och kollade till farmors hus, så tomt är det där nu, ingen farmor som alltid brukade stå utanför dörren och vinka när man åkte där ifrån ''/ jag saknar dig verkligen! sen åkte vi hem till lisbeth igen en stund för att prata lite. klockan blev allt mer och mer & det blev dags för oss att åka hemåt. när  vi kom hem tog vi det mest lugnt & kollade lite på let's dance. idag har jag inte gjort alls mycket, när jag vaknade vi halv 11 orkade jag bara inte stiga upp från sängen så jag log kvar och kollade på one tree hill :D vid halv 12 steg jag sedan upp för att äta lite frukost och just nu sitter jag här. dagen kommer bestå av en massa plugg, vi har ett stort NO-prov denna veckan & jag kan ingenting så det är verkligen dags att börja plugga på det. men ikväll blir det melodifestivalen, jag får se hur mycket jag kollar på det men mys med familjen blir det iaf :)

ha det bäst.
/ angelica

come back?

då var det torsdag & det betyder flexibla. så johanna kom till mig vid halv 12 kanske, då satte vi igång med att jobba med våran so-uppgift. vi får hoppas på att det blir bra! :) sen kollade vi på filmen a walk to remember, den är sjukt bra! hon åkte hem vid halv 5 eller något. nu sitter jag här & pratar med lite roliga människor! :D helgen ser ut att bli bra.
imorgon ska jag mest ta det lugnt & kolla på one tree hill, jag ska även träna om min rygg tillåter det. man får hoppas på det bästa! på lördag ska jag kanske träffa någon kompis, vi får se om det går vägen. på söndag ska jag spela match mot kaif, vilket ska bli roligt att möta killar. efter det ska jag kolla på linda som spelar match & sen åka med henne hem! :) det kommer bli toppen bra! aja, för övrigt har jag inte så mycket mer att säga. ajuste, som ni nog redan vet så har vi studiedag imorgon, underbart! :D:D nu ska jag äta lite, börjar bli hungrig.

puss & kram
jag ska lägga in lite bilder snart, det har aldrig blivit av, men det kommer! :)


onsdag!

jag hade bara tänkt att skriva ett litet kort inlägg nu eftersom jag snart ska äta :D dagen började med tidig skola & onsdagar är verkligen den segaste dagen på hela veckan! aja, men jag klarade mig. sen åkte jag hem och satte mig här, det är inte så ovanligt ;) nu väntar jag bara på att dansen ska börja klockan 6 :) jag är faktiskt inte så pepp på att dansa eftersom jag har så sjukt ont i ryggen, jag måste ha sträckt den rejält, för jag kan knappt röra mig eller andas. men dansa tänker jag göra ändå! :) jag skriver mer sen när jag kommit hem eller imorgon. förresten är vi lediga på fredag så nu blir det ingen mer skola för denna veckan, riktigt skönt!

ha det bra! :)
pussssss


:(

hejsansvejsan. jag är ledsen att jag inte skrivit på länge, men jag har inte mått alls bra för det ''/ som sagt började kvällen bra i fredags kväll tills telefonen ringde klockan 3 på natten och vi fick besked om att farmor hade fått en hjärnblödning. och dom visste att den var för stor så dom kunde inget göra. hon blev medvetslös, det ända som inte var dött var hjärtat, hon fortsatte andas och hjärtat fortsatte slå i 2 dygn. hon dog tyvärr i söndags kväll :( jag blev så fruktansvärt ledsen även om jag visste att det redan var kört för henne. jag klarar inte av att förlora någon som står en så nära. det borde inte få inträffa ''/ aja, så jag var inte i skolan igår, denna helgen har verkligen varit den värsta helgen i hela mitt liv! uscha. idag bestämde jag mig för att gå till skolan och jag lyckades hålla tillbaka tårarna även om det var svårt, men dom var inte långt borta ibland. men jag behövde något annat att tänka på. i skolan hade vi först simstafett med kontaktgrupperna. sen hade vi även schlager tema i skolan, på lunch rasten sjöng felicia, jag, annie j, annie s, emma, johanna och olivia :) mycket bra gick det, vi sjöng pippi långstrump ;) himlans roligt! där fick man några riktiga skratt. sen var för övrigt dagen inte så bra, det blev mycket strul och krångel & jag hade skit ont i ryggen. skönt att man bara gå imorgon med, för på torsdag har vi distans & på fredag är det studiedag! :D:D:D ett stort plus på det. nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan fixa lite mat till mig, det hade inte suttit fel nu.

ha det bra!
puss&kram


fredags mys!

fyfan vad glad jag är, det är helg! :D det är underbart. jag tränade vid 4, det var mycket roligt som alltid. sen åkte jag hem & duschade och gjorde mig iordning inför kvällen :) pappa fyller år och det ska vi fira! nu har vi köpt present till honom och det kommer bli skit snyggt på honom, presentkort på tatuering! ;D så nu ska han förmodligen tatuera sig den 18 mars. väldigt roligt! jag hoppas att han tatuera in mitt och alex namn, men det får han självklart bestämma själv, bara han bli glad så blir jag också det. nu ska jag äta lite & kolla på tv. så ni får ha en bra fredags kväll!

tjohejs! (:

träning snart :D

tjabba! :)
allt bra med er?
med mig är det ganska bra, eller ja. bortsett från min förkylning så är det bra! :D

dagen började med att jag var tvungen att gå upp klockan 7 fast jag egentligen hade sovmorgon till 8. men pappa fyller år idag så jag var bara tvungen till att gå upp för att fixa lite frukost på sängen till han & sjunga för han! :D det var en massa mys och visst var det snällt av mig att gå upp och fixa med allt det bara för hans skull? (a) ibland så måste man och dessutom uppskattade han det! :) sen gjorde jag mig iordning för skolan, pappa skjutsade dit mig som tur var. fredagar känns alltid så meningslösa, vi har aldrig någon riktig lektion förutom engelska. menmen. sen åkte jag hem vid 2 för att äta lite, det blir träning klockan 4 & julia kommer hit och hämtar mig med moppen, det var längesen jag åkte moppe nu, det ska bli kul! (y) efter träning ska vi fira pappa & bara ha det allmänt mysigt, toppen bra! aja, nu måste jag faktiskt gå och byta om till träningen. så ni får ha en toppen helg med en massa kul!

puss & kraaam


a walk to remember..

nu har jag precis kollat på a walk to remember, så sjukt bra film. jag gråter lika mycket varje gång! han är verkligen den perfekta killen, så ska en pojkvän vara! :) han är otroligt snäll som uppfyller alla hennes drömmar och önskningar, fyfan vad gulligt det är! ni som inte har sett filmen borde verkligen se den, den är bäst! aja, annars har jag hållt på med flexibla under dagen, det gick bra och det var ganska lätt med. sen har jag även kollat på one tree hill som jag är beroende av. nu ska jag snart äta, är sjukt hungrig, har inte ätit något på hela dagen, eller jo 2 mackor. men annars inget! imorn är det äntligen fredag, så himla skönt! helgen ser ut att bli mycket bra för min del. jag måste bara säga att jag fick G på mitt matteprov och jag hade bara 3 poäng ifrån VG :) jag är väldigt nöjd!

hoppas ni har haft en bra dag!?
kram / angelica ♥


sjukt bra film, jag älskar den! (a)


050309

godmorgon sunshines! :)
hoppas allt är bra med er?
det är toppen med mig, bara otroligt skoltrött just nu,men det får man stå ut med antar jag?

idag är det torsdag och det innebär flexibla, som tur är har vi inte sån jätte svår idag, så det är ju skönt. så nu har jag precis vaknat, hade varit skönt att ligga kvar lite till men det klarade jag inte! jag hade ju som sagt mitt matteprov igår och det gick faktiskt väldigt bra, det känns bra! :) vi får hoppas på att det går vägen. dans var det också igår, det är alltid lika roligt, vi la till ännu mer steg till våran dans och det blir skit bra!

nu hade jag tänkt att ta mig något att äta innan jag börjar med plugget och sånt shit. fast jag kommer säkert kolla på one tree hill istället för att göra distansen, det brukar bli så! ;)

ha en toppen bra torsdag allihopa!
och snart är det fredag! :D:D
pusshej!

äntligen!

jag är helt överlycklig! :D:D matteprovet & spanska redovisningen är äntligen över! wihoo! =D dagen har spenderats i skolan som vanligt, det började med tema, sjukt drygt. men sen blev det tjejgrupp som verkligen är hur roligt som helst! :) efter det var det mat, mycket gott. sen väntade spanska redovisningen som gick ganska bra för mig & bella, haha. sen var det dags för matteprov, ojojoj. det var svårt, men det gick hyfsat bra ändå. eftersom att våran idrottslektion var inställd idag så satt jag över med matteprovet, så jag satt i hela 2 & en halvtimma med det. men ju längre man sitter, desto bättre blir det, right? :D aja, jag kom hem för en stund sen , det är hur skönt som helst när man inte har några prov och läxor framför sig! :) nu hade jag tänkt att sätta mig & kolla lite på one tree hill innan jag ska äta. sen klockan 5 åker jag in till stan för att träffa malin, sen blir det dans med brudarna, ska bli väldigt kul! när jag kommer hem vid 7 så kommer linda, äntligen säger jag, har saknat henne en massa!

men jag skriver mer imorgon eller ikväll :)
ha det bäst!



här kommer en fin sommarbild på mig & gutte när vi var i köpenhamn med klassen, riktigt mysigt! :)


massa plugg!

jag vet att jag inte har uppdaterat på hela dagen men jag har varken haft tid eller lust. men nu ska vi genast ändra på det! :) dagen bestod av skola där det började med tema vilket var skit drygt, NO prov om 2 veckor, inget man ser framemot, menmen! sen hade vi engelska & profil. på profilen övade vi på våran dans, det gick faktiskt ganska bra! :D nu har vi inte så mycket kvar på dansen & det gäller bara att övaövaöva. men det klarar vi galant! :) jag har pluggat precis hela kvällen, matte är verkligen det värsta som finns, usch. men nu är jag äntligen klar & jag kan det lite iaf, jag hatar algebra & ekvationer, det är så svårt med. men det kommer kännas otroligt skönt efter man har gjort provet imorgon. sen har även bella & jag spanska redovisning imorgon, det ska nog också gå bra! :) nu hade jag tänkt mig att kolla lite på house, det är så himla bra!

jag skriver mer imorgon, förmodligen innan dansen! ;d
puss & kram!

ny vecka..

jahapp, då sitter man här & har precis gått igenom en dag i skolan på den nya veckan. det började med idrott där vi hade tennis, ganska så roligt faktiskt! :) sen blev det spanska, mat & sen var det dags för matte, vi repeterade bara inför provet på onsdag. hoppas på att det kommer gå bra. sen hade vi hemkunskap & kungar som felicia, jag & simon är så var vi bäst! :D gott var det iaf! sen åkte jag in till stan med olivia för att låna en bok till engelskan. love lessons tror jag boken hette. sen åkte jag hem direkt & åt. sen hade jag inget annat val än att plugga matte! så sjukt drygt, men det går bara bättre & bättre. fick hjälp av mammi med så. aja, nu har jag precis duschat & ska snart kolla lite på tv innan det blir läggdags för min del! :)

imorgon blir det skola som vanligt, träningen får jag tyvärr hoppa imorgon!  ''/ det är inte lika kul, menmen. vad gör man? annars ska jag plugga & bara ta det lugnt. det behövs verkligen!


sov gott & dröm sött


goodnight!

nu har jag fått lite mat i mig :D riktigt gott var det! jag ska snart lägga mig hade jag tänkt, är så trött! men innan det ska jag kolla lite på beck som har börjat nu , så jag måste kila (y)

cup..

yesyesyes :) idag har jag & alla andra 93:or + frida spelat cup i lönsboda :) vi vann semi finalen mot osby med hela 4-0 & då gjorde jag 2 mål & innan det hade jag redan gjort 1 mål så det blev 3 mål för mig idag :D jag är nöjd! aja, sen blev det final mot olofström, det återstod 1 min kvar av matchen & då sköt vi in bollen i nätet. det var riktigt härligt :) sen blev det prisutdelning & sen åkte vi hem så nu har jag precis kommit hem från en toppen dag med laget! nu hade jag tänkt att äta lite , är sjukt hungrig. imorgon är det måndag & det innebär skola, usch & fy vad helgerna går snabbt. aja, det är bara att stå ut :) denna veckan har vi ganska mycket i skolan, imorgon har vi redovisning av våran spanska & på onsdag är det matteprov ''/ inte det roligaste precis. nu ska jag kolla lite på tv medans maten blir klar.

ha det bäst!
pusss&kram

RSS 2.0