i'm here for you!

mys lördag säger jag bara! :D dagen blev mycket bra med en massa filmer & sånt ! :'D att bara ta det lugnt behövs verkligen ibland. aja, jag hälsade inte på farmor heller idag, det blev inte så, för hon mådde inte så bra, hon hade ont i bröstet & svårt att andas :/ usch, ge inte upp farmor! sen blev det mat runt halv 8, alltid lika gott, jag älskar verkligen mat! :D:D nu sitter jag här & kollar lite på melodifestivalen, det kan vara roligt ibland. men verkligen inte mitt favoritprogram, haha. helgerna går himlans snabbt, för snabbt! imorgon är det redan söndag & då blir det cup i lönsboda, sista inomhus cupen & då ska vi ta hem skiten brudar! :D nu ska jag kila så jag skriver mer imorgon.

ha en toppen bra kväll!
puss&kram

löördag! :D

som sagt var jag på o'learys igår med laget, mycket trevligt! :D där vi åt god mat & delade ut priser & lite sånt! :) jag vann faktiskt guldbollen för bästa målskytt, det menas med att jag har gjort flest mål under 2008, sen fick sandra guldskon för hon har varit på flest träningar, jennie och lina fick ett par strumpor för årets nykomlingar, och lovisa fick en teamsportia väska för bästa utveckling! :D:D det var himlans roligt! aja, efter det fick jag skjuts hem av micke, jag var hemma runt halv 9 eller något. sen satte jag mig i soffan & kollade på tv med lite godis! :'D jag somnade runt 12, efter att jag hade kollat på filmen goal 2, riktigt bra film, jag älskar den! :)) aja, dagen ser ut att bli ganska lugn än sålänge, sen ikväll ska jag kanske hälsa på min farmor, för att säga hejdå, hon åker till lund på måndag & stannar där i 1 vecka nu :(  krya på dig en massa!

ha en bra helg! (y)
jag måste också slänga in en krya på dig hälsning till hanna som har varit sjuk hela veckan, du är saknad!
pusssss

äntligen helg (y)

hejsvejs :) dagen började med som alla andra dagar skola, den är alltid soft på fredagar. den började med engelska, sen hade vi idrott, kontaktgrupp & sen tema , så det var himlans bra! sen hämtade min kära pappa mig vid 2 eller något. nu sitter jag här & äter pannkakor, mums vad gott! vid 4 blir det träning med världens bästa lag, sen åker vi in till stan & äter middag på o'learys. så himla mysigt, det ska bli roligt att få prata om nått annat än fotboll med brudarna! :D:D jag längtar tills träningen börjar, det kittlar i benen & jag vill bara springa! :)) så det ser jag framemot. sen får vi se vad som händer efter det, då antar jag att det blir en mysig hemmakväll med familjen. ha en skit bra fredag hörrni, för det ska jag nämligen ha! :D

vad händer i helgen?
pussss

sjukt rolig dag!

hejsvejs :) nu har jag precis kommit hem från en sjukt rolig dag på hasslö med erica, isabelle & bella. bella & jag kom dit vid 9 ungefär och då kollade vi en stund på tv:en. sen kom erica lite senare & vi började med koregrafin på dansen och dessutom bestämde vi låt :D det kommer bli sjukt bra! eftersom jag går på dans var jag tvungen till att hitta på danssteg som vi kunde använda och få hjälp av, vi övade & övade :) sen bestämde vi oss för att ta en paus, då satte vi igång med att baka kladdkaka, det gick ju som det gick. erica glömde vetemjölet & det kom vi inte på förrens kladdkakan var klar. bra jobbat! (y) haha. men det blev ganska så gott ändå! :)) sen övade vi ännu mer & kom på ännu fler danssteg & nu är vi snart klara med hela låten. jag tycker vi har jobbat jätte bra idag & kommit på allt tillsammans! :D sen fick vi alla lite överskottsenergi & vi skrattade åt precis allt vi gjorde fel, sjukt kul! :D aja, sen hämtade min pappa mig & bella vid halv 4. tack för dagen tjejer, jag hade inte kunnat haft det roligare!

imorgon blir det först skola, som vanligt. sen blir det träning & därefter middag med laget på o'learys :) & helgen ser även ut att bli mycket bra. en toppen helg helt enkelt (y)

har ni haft en bra dag?
jag skriver kanske mer senare, det var iaf det jag hade att skriva om just nu.
pusss

godnatt..

nu går jag & dejtar kudden :) är sjukt trött & imorgon ska man upp tidigt, då tar bella & jag bussen till hasslö, vi ska till erica och isabelle & påbörja våran dans som vi ska redovisa för resten av klassen om några veckor :D det ska bli riktigt roligt! sen hämtar pappa mig & bella och då blir det att plugga för min del.

godnatt, sov gott! (y)

onsdag & dans!

hej på er :) dagen har varit otroligt dryg, skolan gick så jävla långsamt & den var himlans tråkig dessutom! det  ända roliga på dagen var tjejgruppen, den kommer bli sjukt rolig! :) sen hade vi förövrigt, matte, spanska, idrott & såklart tema. onsdagar är nästan det värsta som finns! på idrotten hade vi skridskor men jag var inte med eftersom jag har skadat mig i foten :/ men det blir säkert bra snart. istället roade man sig med att kolla på alla andra, det är lika roligt det, särskilt när dom trillar :D sen tog jag bussen in till stan med shellan, annie, fredrika och emma. annie & jag gick till donken & käkade lite. sen stack jag hem & gick ut med hunden. nu sitter jag här & väntar på att klockan ska bli 6, då blir det dans för hela slanten med mina brudar i pink! :)) aja, nu hade jag tänkt att sätta mig framför tv:en. jag måste även passa på att säga grattis till julia lindhe som fyller hela 15 år idag! :D en massa grattis sötnos!

ha en mycket bra onsdag! :D
pusss & kraaam


träning..

yes :) nu sitter jag här & är bara väldigt glad, livet är bara bäst! :D:D ikväll har jag tränat & då blandade vi lite med a-laget så jag & lovisa fick spela med a-laget vilket var mycket roligt. det är annorlunda & det är alltid roligt att testa på lite högre tempo. sen när jag kom hem var jag väldigt trött, så jag somnade i soffan i någon timma eller något. sen väcktes jag av mamma & då var maten klar. sen satte jag mig för att göra klart spanskan, skönt att få den gjord! imorgon ska bella & jag redovisa den, vi får hoppas på att den blir bra :)) nu hade jag tänkt att gå & lägga mig, jag är verkligen sjukt trött. imorgon blir det skola & dans, sen kommer kanske linda på kvällen! :D:D det lär bli en mycket lyckad dag! & på torsdag börjar vi med våran dansdistans i skolan. aja, nu ska jag kila, jag skriver mer imorgon.

ha det bra! :)


skola & träning! :)

har ni ätit några semlor idag ? det är ju trots allt fettisdagen. själv kommer jag verkligen inte äta några, jag hatar mandelmassan som är i & jag har har aldrig riktigt tyckt om semlor. men vi får se vad det blir av det!

dagen började med skolan & vi hade sovmorgon även idag :) det tackar vi inte nej till! fick skjuts av pappa idag så det var verkligen skönt. vi startade vårat nya tema idag vilket jag inte tycker så mycket om, massa med fysik och NO och shit ''/ men jag hoppas på att det blir någonlunda kul iaf. sen hade vi mat & engelska och därefter hade vi profil där calle och jens visade förra årets 9or dansa och även dom själva :D riktigt roligt var det , med många skratt! på torsdag ska vi få göra en egen dans och sen redovisa den för klassen någon annan torsdag, det är därför det kallas dansdistans :)) fyfan vad roligt det kommer bli. aja, nu har jag precis ätit & varit ute med min bästaste kille ( hunden ) . ska snart byta om för träningen som börjar klockan kvart i 6. ikväll ska vi möta a-laget.

ha en bra tisdag!
kram

skolan!

yesbox, då var denna skoldagen avklarad, skönt! :) nu är det bara 4 dagar kvar innan det är helg igen, haha. dagen började med att klockan ringde halv 8, skönt att få lite sovmorgon iaf. sen var det dags för idrott direkt på morgonen & vi hade skridskor vilket var väldigt roligt. dessutom var det mycket roligt att träffa kompisarna igen, efter ett härligt lov :D sen var det dags för spanska & därefter mat , jätte god mat idag faktiskt! sen hade vi matte & innan dess träffade jag ceder och stannade lite för att prata med honom! :) go kille! aja, sen tillsist hade vi musik , på den lektionen kollade vi bara på film om typ mozart, sjukt drygt! sen slutade vi & jag tog bussen hem för att gå ut med hunden :))  nu sitter jag här & har precis ätit lite, senare ikväll blir det till att plugga spanska & matte, suck! men det är tyvärr sånt som måste göras. imorgon står skola & fotboll på schemat!

har ni haft en bra dag ?
kram


angelica'h


jag saknar min gullunge!


söndag - 090222

jahapp, då var detta lovet slut, usch vad tiden går snabbt, för snabbt faktiskt. jag hade gärna varit ledig ett tag till. aja, imorgon är det skola & jag orkar faktiskt inte med den, vi har en massa läxor nu plus att alla nationella väntar. det gör det bara värre & just nu vill jag bara ha sommarlov! det vill väl alla ? :) dagen ser ut att bli väldigt lugn, sov till halv 11 idag vilket är mycket sköönt! :D klockan 3 ska jag kolla på fotboll med pappsen & sen gäller det att plugga järnet på svenska skiten. vi får hoppas på att det blir bra tillslut. linda kanske kommer till mig en stund också, hon är nu hemma från fjällen & jag har saknat henne en massa! nu ska jag laga lite mat till mig själv & sen hoppa in i duschen (y) hoppas ni har haft ett jätte bra sportlov, det har iaf jag haft! :)


jag & vickan :D den bjuder vi på! (y)


lördag - 090221

tjeeena ! :) jag vaknade upp i min säng på öland & det är alltid lika härligt. sen bestämde vi oss för att åka hem till karlskrona redan idag, för det skulle bli oväder och sånt. annars skulle vi varit på öland tills imorgon. men det gör absolut inte mig något, det är bara skönt att komma hem. men innan det åkte vi in till borgholm en runda, mycket trevligt! sen när vi väl kommit hem från borgholm packade vi in i bilen och det bar av till karlskrona igen! :) nu har jag precis lagt in lite bilder på bdb och så & även kollat lite smått på melodifestivalen, haha . aja, nu ska jag kila så ni får ha det så bra!

pusss & kram


sportlovet drar mot sitt slut..

hejhopp negersnopp! :) då var det fredag igen & vickan är fortfarande hos mig! :D jag ska berätta lite om vad vi gjorde igår. det började med att vi steg upp runt klockan 10 & då var inte jag lite trött, för vickan hade hållt mig vaken hela jävla natten. hon pratade i somnen, fick ryck, snarkade & puttade ut mig från sängen så tillslut låg jag på golvet. hahahhaa. sen bestämde vi oss för att åka in till staden. där shoppades det loss riktigt ordentligt! :) flera timmar i provrummen och en massa köp. plus att vi åt en stor varsin pizza på maestro innan vi gick upp till min mormor & morfar! ;D sen var det dags för oss att gå på bio. då såg vi i taket lyser stjärnorna! :) mycket bra film & man hörde hela salongen stor lipa. när vi hade kommit hem låg vi mest & glodde på tv & smsade för en jävla massa pengar. i onsdags när hon kom blev vi lite galna och filmade en massa roliga filmer plus att vi tog en massa sjuka kort. idag åkte vi till badhuset & bubblade i poolen där det även var några psykgubbar som glodde på oss hela jävla tiden. ikväll ska vi åka till öland men innan dess blir det träning för hela slanten! :D:D det har varit 3 riktigt bra dagar med tönt 2 som jag numera kalla vickan! ;D

hoppas ni får en fortsatt bra dag!
/ angelica & vickan

HELL YEAH!

tjenare :) just nu sitter jag med ölänningen vickan brevid mig :) vi hämtade henne på stationen typ halv 4 sen bar det av hemåt där vi började med att rocka loss & sjunga lite singstar. sen efter vi hade skrikit sönder våra halsar tog vi det lilla lugna ;D det blev dags för julfesterna, dom stora höjdpunkterna genom åren! Vickan & emma gjorde stor succé genom låten TEMPLE OF LOVE! HELL YEAH! :D:D fyfan vad man skrattar mycket med denna bruden! det är typ den ända vi gör (; ikväll blir vi farliga, så det gäller att ni AKTAR ER! ;D vi ska snart äta & sen blir det bara en massa mys! :) vi lär vara uppe hela natten & buuusa! ;D nu ska vi sluta babbla & göra något med våra liv!

ha en bra dag! ;)
en massa dunder kramar / angelica & vickan!
jag säger bara en sak: HELL YEAH!!

onsdag - 090218

hejhopp :) som sagt spenderade jag gårdagen med julia ''chicken'' dale! :D fett skoj! vi kollade som sagt på one tree hill som man verkligen aldrig får nog av. det är  bara så bäst! sen blev det dags för träning vilket gick väldigt bra, det var sjukt kallt, men man överlevde! ;) idag vaknade jag runt 10 & orkade verkligen inte stiga upp. så jag log kvar i sängen & kollade på en film :) mys! sen steg jag upp för att äta lite frukost och göra iordning mig. klockan halv 3 kommer mamma & hämta mig för då bär det av in till stan ;D där ska vi noppa våra ögonbryn och efter det ska vi hämta vickan på stationen! :D:D äntligen kommer hon, så som jag har saknat henne! hon ska stanna här hos mig tills på fredag, fett nice! vi får la se vad vi hittar på, men kul ska vi iaf ha! :) nu ska jag kila, hunden väntar på att få komma ut!

ha ett fortsatt bra sportlov!
pusssss


jag bjuder på denna! ;d

if you can dream it, you can be it !

godmorgon på er :) gårdagen blev inte som planerad, det slutade med att malin&jag inte hittade på något. så då kom istället julia hit till mig & vi kollade på one tree hill i stortsett hela tiden. det var riktigt mysigt ! :) idag kommer hon igen & då blir det ännu mer one tree hill :D ikväll blir det träning med världens bästa brudar! det ska bli riktigt roligt, eftersom jag inte har tränat på ett tag nu. nu ska jag komma igång igen! :) men ska jag kila & ta mig något att äta. sen kommer dale.

ha en bra dag. ♥


måååååndag

godmorgon everybody! :D just nu sitter jag här med min frukost som består av oboy&mackor ;D mums! idag skulle jag egentligen gått på stan med julia men vi bestämde att vi gör det imorgon istället :) så malin & jag bestämde för att hitta på något idag, vi vet inte riktigt vad vi ska göra än. det är sånt man märker . nu hade jag tänkt att kolla på eva&adam fyra födelsedagar & ett fiasko. dom är alltid så söta & roliga :) & förresten är det helt underbart med snö & sportlov , yeppie! (y)

ha en toppen bra dag :)
/angelica

söndag

hejsvejs :) då var helgen över snart då. underbart skönt med sportlov kan jag ju säga :D det behövs verkligen. nu är det såhär att fia har kommit hem från egypten, skönt att hon är hemma igen! sen fyller även malin 16 år idag så en massa grattis till henne! :D:D & sen har även linda åkt till sälen, kommer sakna den dåren! aja, idag har jag bara tagit det lugnt än sålänge. har precis varit ute och gått en runda, härligt! nu sitter jag här & har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag, men det är väl sånt man märker kanske. imorgon blir det stan med världens bästa julia! :) ett stort plus på det!

hoppas ni får en bra dag :)
puss & kram

alla hjärtans dag!

hej på er :) glad alla hjärtans dag får man väl börja med att säga :D hoppas ni alla får en bra dag. dagen ser inte ut att bli så ansträngande, har inte planerat några större saker, haha det är väl lika bra det :) skulle egentligen åkt med några kompisar till rödebybacken och ha det mysigt men eftersom jag inte är helt frisk så blev jag tvungen till att hoppa det. det kommer fler tillfällen :) ellerhur? vi får se om linda kommer hit en stund senare, jag får hoppas på det! ;D aja, nu hade jag tänkt att städa mitt rum, det ser förjävligt ut där inne. hahaha. sen ska jag slänga mig i soffan för att kolla på one tree hill, nu är jag inne på säsong 6 så det rullar på fort :D

hoppas ni får en jätte bra dag.
kram


vårt vinterland!

har precis kollat på let's dance & det är faktiskt ganska roligt ibland :) fast det är inte precis mitt favoritprogram, men det duger. kvällen blev mycket mysig med familjen & tacos till middag :D det är inget man tackar nej till precis. imorgon ska jag inte göra något speciellt, vi får se vad som dyker upp. det är en massa snö & det är alltid mysigt även om jag vill ha sommar. nu är det äntligen sportlov, men eftersom jag har varit sjuk hela veckan har jag redan haft en vecka sportlov, eller nej. man kan kalla det sjuklov, ellerhur? ;D sportlovet ser ut att bli ett mycket lyckat lov. vickan kommer förmodligen hit ett par dagar & sen ska jag bara spela fotboll, umgås med vänner. det vanliga! nu ska jag kila & hämta lite godis, mums (y)

ha en bra helg & ett bra lov! :D:D


fredag - 090213

idag är det fredagen den 13 så det gäller att inte få hur mycket otur som helst, än sålänge har jag klarat mig :) jag vaknade runt 9 idag, det är konstigt att jag inte sover längre, det är inte likt mig att gå upp så tidigt. men iaf, jag åt frukost & det där vanliga. sen satte jag mig för att kolla på one tree hill, för mig är det en drog. jag är verkligen beroende :D jag är just nu inne på säsong 5. inga direkt planer för helgen, det dyker alltid upp något :) right ? ikväll ska jag förmodligen hälsa på farmor, du måste bli bra snart ! nu ska jag fortsätta med tittandet.

ha en toppen dag.
kram

jag är sur -.-

hejhopp :) en ny dag idag, tiden bara rusar iväg. idag fick jag inte gå till skolan heller, så det fick bli att stanna hemma vilket jag är väldigt sur över :( idag har vi våran hiphop festival & den missar jag ''/ det gör mig väldigt arg, jag hade verkligen sett framimot det. men det sket sig, hoppas att sandra & felicia gör den riktigt bra eftersom det var dom jag skulle varit med :D:D imorgon ska jag försöka med att gå till skolan, jag hoppas på det.

har ni haft en bra dag ?
kram

tisdag - 090210

tjenare :) det blev till att stanna hemma från skolan idag igen, inte så konstigt kanske eftersom att jag är dunder förkyld. det bästa är att jag inte har någon feber nu iaf , ett stort plus i kanten på det :D idag vaknade jag runt halv 10, jag kan inte sova så länge när jag är sjuk vilket är lite jobbigt, men jag klarar mig. idag har jag kollat på one tree hill, förvånande? :O det är så himla bra, kan inte sluta kolla på det. aja, nu hade jag tänkt att ta mig något att äta, magen kurrar.

ha en bra dag.


plugg & one tree hill

hejhopp :) sjukling idag, inget vidare. men vad gör man ? jag har kollat på one tree hill hela dagen, det gör så att man mår lite bättre iaf :D sen hade jag tänkt att plugga lite nu, har en så kallad ''hemtenta'' att göra med typ hundra frågor kvar känns det som, dags att sätta lite fart med den så man slipper göra det på lovet. aja, nu hade jag tänkt att ta mig något att äta och sen sätta mig i soffan igen för att kolla på oth :) imorgon blir det kanske skola, vi får se om jag orkar det. simning på morgonen isf, men den slipper jag ju då, vilket är ganska skönt ;D

ha det bäst (y)

godmorgon

jag hade bara tänkt att skriva ett litet kort inlägg :) idag blev det till att stanna hemma från skolan, dunder förkyld & lite feber. men febern håller nu på att gå ner vilket är mycket bra! :D så idag blir det bara till att ta det lugnt & kolla på one tree hill, vad annars ? ;D ha en bra måndag.

sjuk..

jahapp, då var det min tur att bli sjuk. ''/ suck.. jag sov jätte dåligt inatt pågrund av att jag inte mådde bra, sen visade det sig på morgonen att jag hade feber & var dunder förkyld. så jag har legat i min säng & kollat på one tree hill hela dagen :D verkligen underbart ! det är som en drog, när man har börjat titta på det kan man inte sluta. så himla bra :) aja, imorgon blir det inget friidrotts DM för mig & ingen skola heller, vilket är lite tråkigt, men ändå skönt att få bli frisk & få vila upp sig. hoppas att jag kan komma på tisdag & att jag är frisk tills dess :D hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. nu skriker min mage efter mat, så ska kila & äta :)

ha det bra, vi hörs (y)


bara så bäst !

SM !

hejsvejs mina vänner :D dagen har bestått av fotboll. från klockan 9 till 7 på kvällen ;) så man kan lugnt säga att man är ganska så död nu. vi skulle spela SM i ronneby & mötte madesjö första matchen där vi tyvärr förlorade med 4-0. sen mötte vi falkenberg där vi vann med 2-1 :) sist men inte minst mötte vi LdB malmö som är grymt duktiga. det var den avgörande matchen, men tyvärr förlorade vi med 4-2 :( om vi hade vunnit hade vi gått vidare till falun i år igen. men det blev inte så, vi är nöjda iaf :) det stod 2-2 i ''finalen'' men sen gjorde dom 2 skitmål i slutet ''/ men det är bara att ta nya tag. när jag kom hem var jag helt död, jag hade grymt ont i halsen som jag har haft hela dagen & är dessutom förkyld, håller nog på att bli sjuk känner jag. ikväll blir det att kolla lite på melodifestivalen & därefter på one tree hill! :D det är bäst! imorgon blir det ingen träning för mig, är för sjuk för det. men det blir en riktigt lugn dag imorgon. nu ska jag kila :)

ha det bäst.

fredag & middag med laget (y)

hejhopp :) då var det äntligen fredag, så himla skönt. dagen bestod av skola som var ganska rolig faktiskt :D sen efter det blev det att dra sig hemåt för att byta om & äta lite för att sedan iväg & träna med världens bästa tjejer! när vi hade spelat ungefär hela träningen gick vi för att duscha & göra oss klara för att åka till klubbstugan på rosenholm. där började vi att duka & tända lite ljus så att det blev extra mysigt. sen kom alla & vi tog fram pastasalladen & allt tillbehör, jag måste säga att det var riktigt gott . men sen kom det roliga på hela kvällen, vi kollade på lyckåcup finalen tillsammans då micke trillar med johanna, fyfan vad roligt det är ;D sen klockan 8 kom min kära pappa & hämtade mig. nu sitter jag här proppmätt & ska snart kolla på one tree hill, underbart! ladda järnet tills imorgon då vi åker till ronneby för att spela sm-kval :) riktigt roligt, kom gärna & heja!

ha det bäst & godnaaatt / angelicaa

kudden, here i come!

yeppie! :D
jag är faktiskt väldigt glad just nu, kan bero på att jag ska få låna one tree hill säsongerna av felicia imorgon :) du är bäst! ikväll har jag mest tagit det lugnt & kollat på tv. nu hade jag tänkt att gå och ta mig en dusch, det gillar jag! (y) sen ska jag gå & dejta kudden, är verkligen hur trött som helst !

ha det bäst.



if i can turn back time?

hello people ! :) idag var det torsdag & inte en toppen dag precis . dagen började med nationella i svenska & jag satt med den i 2 och en halv timma -.- när jag sedan äntligen var klar så la jag mig i soffan med lite andra roliga människor :D det är skönt att ha det gjort nu, sen är det bara muntliga kvar & sen är svenska nationella över, så himla skönt! ;D just nu vill man bara gå ut skolan & ta sommarlov för att slippa skiten, det känns som om jag bara pluggar ihjäl mig hela dagarna. aja, sen var det mat & ovanligt nog så var det inte jätte äcklig mat idag . sen stannade jag kvar för att göra klart våran hiphop låt, den blir fett grym ((: linkan blev mitt sällskap & det var mycket roligt! sedan åkte jag hem & åt lite mat och gick ut med hunden. nu hade jag tänkt att sätta mig framför tv:en & bara ta det lugnt.

ett extra plus på att det är fredag imorgon & det betyder helg! :D:D på lördag blir det SM i ronneby så då tycker jag allt att ni kan ta er dit & kolla eftersom att vi spelar på ''hemmaplan''. därefter blir det förhoppningsvis hem till kusinerna för att kolla på fotboll & beckham ! (y) nej, nu ska jag kila.

ha det bra.


dansa, dansa, rör på hela kroppen!

hejhopp :) idag var jag hemma från skolan för jag mådde inte bra alls, så min dag bestod av one tree hill & en massa mys i soffan. jag vaknade klockan 1 & det var verkligen välbehövligt att sova ut. imorgon kommer nog vara den värsta dagen på väldigt länge, det är dags för uppsatsen av nationella i svenska. jag får hoppas på att det kommer gå bra :) vi ska sitta i hela 4 timmar med provet & därför behöver man ganska mycket energi , jag har laddat upp med godis, vindruvor och powerking :)) nu hade jag tänkt att kolla på tv & sen gå och lägga mig för att bli bättre tills imorgon.

puss <3

:D:D:D

jag har äntligen fått en ny design på bloggen & det var underbara JULIA LINDHE som gjorde den åt mig :D det blev verkligen jätte bra & du är bäst. så ett stort tack till den snäckan! :D:D


 
jag vill ha sommar!

ny design..

hejsvejs igen :) jag vill jätte gärna ändra min blogg & design på bloggen så om det är någon som vill/kan hjälpa mig med det så är jag väldigt tacksam över det :D
min dag har varit hyfsat bra. dagen började med nationellaprov i svenska & det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, hann precis klart alla frågor. sen var det dags för mat, inte alls gott! sen var det tema & vi började lite smått på våran hiphop låt . därefter var det dags för engelska & tillsist massage , underbart var det verkligen, det behövdes! :) sen stannade jag kvar i skolan tills träningen började , verkligen rolig träning idag. vad hade jag gjort utan fotbollen ? den är mitt liv verkligen. nu hade jag tänkt att ta mig något att äta sen ska jag hoppa i säng. är väldigt trött nu förtiden :O ha det bäst. ja just det, jag måste också även slänga in en krya på dig hälsning till hanna & så måste jag också säga att ni får rösta på jenna på nextstar, sjukt duktig är hon ! / pusss angelica

we belong together!

hejhopp ! :D då var det måndag igen, det är riktigt läskigt vad tiden går fort. som sagt är måndagar alltid lika sega & tråkiga. men jag klarade mig igenom dagen utan några större problem ;) det började med en fruktansvärd morgon, jag försov mig, hittade inte mina saker & var jätte nära på att missa bussen, dagen kunde inte ha börjat värre ? sen när jag väl kommit till skolan hade vi idrott & det fick bli handboll idag som annie & fredrika höll i, mycket bra jobbat tjejer ! sen var det spanska & matte & tillsist hade vi musik :) sen åkte jag hem runt halv 4. när jag kom hem slängde jag mig i soffan brevid min käre far & bror & somnade som en stock. när jag vaknade gjorde jag lite mat till mig själv & satte mig här vi datorn . ikväll ska jag förmodligen möta min pappa i tv-spel , alltid lika roligt :D bara det att han är rättså dålig så man är ganska så överlägsen ;) hoppas ni har haft en bra måndag.

pussss ♥

RSS 2.0