lördag & ont i hela kroppen

hej på er :) då var det lördag & man bara njuter när det äntligen är helg . det gäller att ta vara på precis all tid man får tillsammans med sina nära & kära , en dag finns dom inte hos en ! aja, jag börjar att må lite bättre, fyfan för denna veckan, men nu börjar det att vända & jag börjar bli lite gladare . men jag kommer nog aldrig bli riktigt glad igen känns det som :( men jag ska försöka & nu ska jag bara tänka posetivt och framåt !

igår: igår var det skola & den var ganska rolig fakiskt, bara lite lååångtråkig men man överlevde . efter den hämtade min kära pappa mig & det var bara hem & hämta väskan & sen ut igen för att åka till rosenholm igen för att hämta lovisa & hennes mamma :) dom åkte med oss till osby där vi skulle spela cup mot dom som var 2 år äldre än oss, alltså var dom 18 år. det gick mycket bättre än vad jag hade trott. det slutade med en silvermedalj för våran del :) & jag är riktigt nöjd. jag har nog nästan aldrig spelat så bra som jag gjorde igår kändes det som :) jag känner själv att jag blir bättre & bättre, men det tycker kanske inte dom andra. sen kom vi hem vid halv 1 kanske & då somnade jag pangbom. det var min fredag & den blev riktigt lyckad dessutom :D

idag: idag vaknade jag vid halv 12 , härligt att sova så länge :D det kände jag att jag behövde. jag började med att städa undan lite på mitt rum, det ser ut som en naturkatastrof! sen åt jag & satte mig framför datorn för att kolla in andras bloggar & lite sånt :) jag får se vad som händer idag, ska förmodligen hälsa på min farmor & sen blir det en riktigt myskväll hemma :D imorgon ska pappa & jag till kusinerna & kolla på fotboll , beckham spelar ju såklart , det är inget man vill missa precis ;D det ska bli riktigt roligt det med. denna helgen ser ut att bli mycket lyckad !

ha det bääst :D / angeliicaa

what's wrong with me?

hejsvejs :) dagen idag har inte alls varit så jätte bra . men det är sånt man helt enkelt få ta ibland ''/ livet går vidare !
ibland är allting verkligen skit jobbigt & man vill bara gå under jorden, menmen. that's life !


dagen började med att jag åkte in till skolan för att göra min distans, det gick bra & jag blev klar väldigt snabbt :) det var inte alls svårt men på tisdag & torsdag väntar nationella proven för svenska , det börjar bli lite smått nervöst , men det ska man nog klara :D aja, sen var det pannkakor i skolan, mums vad gott! ;D sen blev dagen helt upp och ner vänd ! allt blev svart & man ville bara försvinna . det var inte så roliga besked man fick precis :/ aja, man får hoppas på att allt löser sig . sen åkte jag in till stan runt halv 4 & träffade mamma&bror . där vi gick och shoppade lite tills 6 . det blev lite smycken & smink bara (: min bror stod för den mesta shoppingen idag =P vilket faktiskt är väldigt ovanligt. sen fick jag jätte ont i huvudet och därför åt vi paj på 1344 eftersom att jag behövde lite mat & energi i mig. jätte gott var det! :D sen åkte vi hem & nu sitter jag här med min engelska läxa framför mig , skolan tar kål på mig alltså ! klarar inte av den mycket längre, är så himla skoltrött . nu måste jag iaf plugga vidare :) hoppas ni har haft en bra dag !

pusss / angelica

just be yourself !

hejsanhoppsan lillebror ;D haha. hoppas allt är bra med er. min dag har varit bra såhär långt , eller ja hyfsat iaf. dagen började med tema, sen blev det mat & faktiskt väldigt gott idag :D sen väntade spanskaprovet & det var verkligen det svåraste provet jag någonsin har gjort. shit ! ''/ skönt att fått det gjort nu iaf , sen var det dags för matte där vi hade genomgång & lite sånt . sen tillsist blev det idrott :) där hade vi badminton , vi körde rundbadminton som vi alltid brukar göra ! tjejerna mot killarna & fyfan vilken otrolig klass vi är . det kan inte gå en ända sekund förrens vi börjar bråka med varandra, alla har sådan vinnarskalle & är dåliga förlorare , det är de man kommer sakna med 9c när man slutar 9an :( men vi har alltid lika roligt med varann . sen när jag kom hem mådde jag inte så värst bra men det blev bättre sen när man åkte in till stan för att träffa bästaste malin, vi gick till red light & delade på en pizza, mums vad gott ! :D sen gick vi ner till dansen , det är alltid lika roligt =D nu kom jag nästan precis hem därifrån & ska snart sätta mig framför tv:en hade jag tänkt.

hoppas ni har haft en bra dag? ;D
pusssiii / angiii

tisdag!

hejsvejs mina underbara vänner :D jag är hemskt ledsen för att jag inte har skrivit på länge, men jag har verkligen haft fullt upp . aja nu ska jag försöka att ändra på det igen :)

igår var det skola som alla andra måndagar, det var hyfsat roligt , fast måndagar är alltid segast. efter skolan åkte jag in till stan för att hälsa på mormor&morfar, efter jag hade varit där i en timma eller något hämtade linda mig & vi körde hem till mig! (: där blev det prat & en massa skratt . sen satte jag igång filmen goal 2 som alltid är lika bra! :D när klockan var ungefär 9 körde vännen hem ! :(

idag var det skola igen & det började med forum & tema . därefter blev det engelska & sen profil då vi skulle göra klart vårat arbete med idrotten . fyfan vad denna dagen har varit rolig , jag skrattade ett tag så att jag grät. det är härligt det :) när jag kom hem blev det att springa upp för att byta om till träningskläder & stoppa i mig lite mat, sen bar det av till träningen. den var otroligt rolig & jag höll även på att dö av skratt där. claesson, johanna & jag, fan vilka kungar vi var i slutet =D nu sitter jag här & har precis ätit & duschat. nu måste jag springa för att hämta spanska häftet, vi har prov imorgon, det kommer verkligen gå skit ! ''/ aja , jag skriver mer imorgon! :D

pusss & godnatt (y)


söndag & träning

hej kära vänner :) då är det redan söndag, man hinner fan inte ens blicka förrens helgen är över, det går ruskigt fort. jag vaknade ungefär vid 10 idag igen. jag som alltid annars brukar sova länge, men inte idag inte. jag gick upp & åt frukost, det fick bli flingor som jag äter typ hela tiden . sen började jag att plugga matte, det är ett måste även om det är fruktansvärt tråkigt och jobbigt . denna veckan blir inte rolig i skolan, jo kompisar och annat är alltid roligt , men inte om man tänker allt plugg & shit ! det är sånt man får stå ut med helt enkelt, det är 9an nu & då får man ge allt , right ? (y) idag skulle jag åkt till kusinerna för att kolla på fotboll & beckham , men eftersom att anders har fått influensan så gick tyvärr inte det :/ menmen, det kommer fler tillfällen. ikväll blir det träningsmatch mot Trion IF & det ska bli väldigt roligt . det är det ända jag ser framimot idag ! ha en fortsatt bra söndag allihopa.

pussss

du fattar inte...

..att jag saknar dig ! jag behöver dig varje dag, varje minut, varje sekund ! <3




/ ni får stå ut med att jag har en vit fläck i pannan ;)



dålig uppdatering!

hejsvejs :) jag vet att jag inte har skrivit på länge, inte sen i torsdags. men jag har inte hunnit & jag har dessutom inte varit på humör för det, har varit nere dom senaste dagarna. aja, nu ska det förbättras :) igår (fredags) var det skola som vanligt och dagen rullade på . det är verkligen super skönt med fredagar, inga viktiga lektioner & bara en hel soft dag ! =D efter skolan åkte jag hem för att äta lite & sen byta om till träningskläder. sen vid 4 var det träning, vi skulle egentligen mött KAIF men det blev aldrig så, istället blev det en helt vanlig träning med spel & allt ;D det blev lyckat & roligt det med. sen åkte jag hem för att duscha & bara ha en allmänt mysig fredagskväll med film & gooodis! :D idag vaknade jag runt 10 & då började jag med att räkna lite matte eftersom att jag ska ha prov på måndag ''/ aja, sen hängde jag med pappa till sjukhuset för att hälsa på min kära farmor. hoppas du blir bättre snart ! nu har jag precis kommit hem därifrån :)
jag skriver mer senare (y)

pusssiii


=D

tjingeling :D just nu sitter jag här med johanna brevid mig :) vi har precis tagit lite roliga bilder & bara haft allmänt skoj ;D det som mest förvåndade mig är att jag kunde bli så vig på bara en dag? ;) här kommer en av bilderna :D enjoy !


kolla in mina skills ;D / angiii


flexibel..

yes, nu sitter jag här & vaknade ungefär vid halv 10 idag :D skönt med sovmorgon faktiskt , det behövde jag ;D igår kväll satt jag & pratade med linda tills klockan 11 typ. hon var på fest & var helt galen ;) hahaha. fast min linda är alltid en dåre ;D aja. nu har jag precis blivit klar med distansen vilket är otroligt skönt . en helt ledig dag framför sig & det bästa är att det är fredag imogon, wihoo! :D helgen ser ut att bli mycket bra & jag får hoppas att min förkylning försvinner snart med. nu ropar pappa på mig att maten är färdig så nu måste jag kila :) jag får ringa gustav senare idag med för att se hur han mår, stackaren är sjuk! fast det dumma är att han svarar aldrig =p jaja, det får vi hoppas på att han gör idag :)

jag bloggar med senare.  / pussssii

suck..

yes, idag var det en ny skoldag & jag säger bara skit med denna dagen ! usch jag har aldrig varit med om en sådan tråkig dag, jag mådde inte heller så bra :/ men jag överlevde iaf. vi hade tema spanska matte och  idrott idag . sen kom jag hem ungefär vid halv 4 & när jag kom hem fick jag därimot en energikick för att det är dans ikväll :D hoppas den piggar upp mig lite ! nu har jag precis ätit lite & snart ska lägga mig & läsa i boken vi håller på med i skolan nu, ett öga rött heter den & i den filmen pratar dom typ blattesvenska vilket är lite roligt ;) aja, hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft . om det finns någon som kan pigga upp mig lite så vore det toppen ;D

pussss

tisdag & träning

hej på er (: då var det en ny dag & det bara rusar iväg. dagen började med att klockan ringde halv 8, alltid lika skönt med sovmorgon :D i love it. sen började dagen med forum & tema, på tematiden kollade vi på en film :) ett öga rött hette den & det är den boken vi även ska läsa under detta temat. det låter inte så roligt, men vi ska avsluta med en hiphop festival , riktigt roligt ((: aja, sen var det dags för mat & idag var det god mat, för första gången på länge . sen spelade jag lite basket med linkan, erik & wille ;D sen skulle vi ha tema/redskap & under den tiden gjorde vi nutidskryss & pratade lite om filmen vi hade sett . därefter gick man och pratade lite med gustav och rickard (y) sen var det dags för engelska vilket var ganska roligt :] sen slutade vi, eller ja. vi hade profiltid men jag åkte hem & jobbade med lektionen i idrott som vi ska hålla i, eftersom att rebecca blev sjuk i skolan så kunde inte vi jobba tillsammans med den i skolan ;) nu sitter jag här & funderar på några övningar vi ska ha under våran idrottslektion, men det är faktiskt ganska svårt. jag har precis ätit lite & ikväll blir det träning ute på rosenholm :D kallt ja ! ha det bra :) jag skriver kanske mer ikväll.

kraam

godnatt & sov gott (y)

yepp , tänkte faktiskt gå och lägga mig snart, är sjukt trött nu för tiden. varför har jag blivit det ? aja, det bästa är nog att bara få vila ut :) imorgon blir det träning, jag längtar faktiskt , hatar även att ha träningsvärk, jag kan fan inte gå ! :/ hoppas även det blir bättre snart . (y) jag skriver mer imorgon mina vänner :)

puss & godnatt :D


/ här kommer en bild på mig från i somras, ge mig sommar nuuuu!

måndag

hej everybody! :D måndag igen , och det är läskigt vad tiden går fort, helgerna bara rinner iväg. jaja, förlåt att jag inte skrivit sen nu men anledning till varför hade jag tänkt att skriva om precis nu ;) dagen började med att jag steg upp klockan halv 7 & det är alltid lika segt . sen åkte jag till skolan och gjorde mitt so läxförhör, det gick faktiskt bra :) därefter gick man upp till idrottshallen med simon, gutte & johanna. klasserna hade nummerboll & själv låg man på mattan med simon & fredrick och kollade när tyvärr D klassen vann =p typiskt. sen var det dags för spanska & usch man blir bara mer och mer nervös inför nationella proven i spanskan. sen var det lunch & det är alltid lika äckligt, hatar fisk! matte stod därefter på schemat & då var det dags för prov, jag kommer verkligen få IG , det gick super dåligt. sen kom rickard med världens sämsta kommentar till mig idag : angelica , du tappade någonting? då undrade jag vadå? då kom han med världens sämsta svar: farten ;) hahahahhaha. sen när matten var över var det dags för musik & det var inte allt för roligt, vi pratade om en massa gamla gubbar som levde längre bak i tiden. sen stannade jag kvar i skolan lite med samuel, olivia i min klass, rickard och även några till :) det var mycket roligt, samuel och jag hade lite tävlingar genom korridorren och rickard och jag hade också lite roligt, eller hur ? POLIS POLIS POTATIS GRIS! :D:D aja, sen kom äntligen putte som vi väntat på & då tog vi bussen hem. när jag väl var hemma så bestämde jag mig för att åka med pappa & hälsa på min kära farmor som tyvärr ligger på sjukhuset :/ krya på dig nu! ja & jag kom precis hem därifrån, nu hade jag tänkt att få i mig något i magen, är super hungrig :) & sen ringer kanske gustav, inte för jag tror att han kommer göra det, men man kan ju alltid hoppas ;) ha en bra kväll .

pussssss & kraaam

daaaans :D

förresten så börjar dansen på onsdag :D fyfan vad jag har längtat . det ska bli underbart att komma igång igen & träffa alla kompisar. hanna & hennes två kompisar ska även börja i min grupp vilket ska bli jätte roligt och jag tycker att ni gör helt rätt i att börja i pink (: vi är bäst!


here we go! :) / bilden är gammal men jag älskar oss :D ♥


söndag..

hejsansvejsan :) idag är det söndag & jag fattar inte riktigt hur helgen kan gå så jävla snabbt , det är läskigt :S idag vaknade jag runt 10 som jag även gjorde igår, det är konstigt att jag inte sover längre, för jag är absolut inte en morgon pigga människa & jag sover gärna så länge jag kan . idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på goal 2 , den filmen är alltid lika bäst :) jag kan som sagt inte gå idag efter träningen i fredags . det är hemskt & det gör jävulskt ont. så förmodligen kan inte jag träna ikväll, det återstår att se längre fram på dagen , haha =p annars har jag bara pluggat idag, en massa matte & en massa so. det är sånt som måste göras så det är lika bra att få det gjort (: nu hade jag tänkt att ta mig något att äta, det är angelica vi pratar om som alltid är hungrig ;) eller ja, nästan ! hahaha. vi hörs senare ikväll :)

PUSSSS

lördag & bio! :D

godkväll mina vänner :) just nu sitter jag här och lyssnar på musik, musik hade man verkligen aldrig klarat sig utan ;D jaja. min dag har varit bra iaf . det började med att jag vaknade vid 10 & steg upp för att äta lite frukost, det är alltid lika skönt med sovmorgon! sen satte jag mig lite vid datorn och så . därefter åkte jag in till stan med mamma&pappa för att hälsa på mormor , det var mycket trevligt. sedan gick jag för att möta julia, vi skulle gå på bio & det fick bli ''allt flyter'' . fyfan vad rolig den var, jag skrattade nog i stort sett hela tiden, ni som vill skratta ska absolut se denna film (: när den var slut kom mamma & pappa och hämtade oss . när jag kom hem kollade jag på ännu en film :) this picture, faktiskt ganska bra film ! aja, sen åt jag & satte mig för att kolla på körslaget & nu sitter jag här igen. dagen har varit mycket bra & just nu ser jag inte framimot imorgon, då blir det plugg för hela slanten ! hoppas ni får en bättre söndag än vad jag får! ;)

pusssss

fredag & äntligen helg!

jag säger bara UNDERBART ! det är fredag mina vänner :) & det betyder att man har en hel helg framför sig, fyfan vad skönt . känner verkligen att det har varit jobbigt med skolan och allt, men nu är det över, eller ja, det mesta iaf ;) idag var det skola & verkligen en helt otroligt rolig dag, träffade äntligen mina älsklingar annie & felicia, sjukt saknade ! sen gav vi felicia hennes presenter eftersom att hon har fyllt år :) hon blev glad :D aja, sen var det som vanligt nästan . vi fick vårat nya schema & jag är hel nöjd . sen fick vi även våra terminsbetyg, yäääy, väldigt nöjd med det också :) sen hämtade min pappa mig & jag åkte hem för att göra mig iordning till träningen. träningen var rolig men fete jobbig . shit, vi körde grodhopp i klockan och jag klarar verkligen inte av det, efteråt sög det något fruktansvärt i benen och jag fick även kramp i vaderna! alla sprang runt som några fåniga ankor efter det ;) det var så dåligt att det blev roligt, det slutade med att alla låg på golvet :) jag måste även säga tack till frida som hjälper micke nu med träningarna när hon är skadad , så ett stort tack till dig :) ! nu hade jag tänkt att äta lite för att få lite ny energi ;D ha det bra !

kram / angiii


torsdag = sovmorgon! :)

jahapp, då var det redan torsdag , tiden går helt sjukt snabbt :) tiden kommer gå snabbare än någonsin nu & snart kommer vi att stå utanför kyrkan för att ta sommarlov ! aja, idag var det distans & idag pallade jag inte åka in till skolan som jag annars alltid brukar göra ;) jag sov istället till 10 eller något, efter det satte jag mig vid datorn för att skriva ut alla konflikter och sammanställa dom. det gick bra och det är skönt att ha denna skiten överstökat :D imorgon ska jag bara skriva ut några till innan jag är fullt klar . sen åkte jag till gustav i rödeby för att hälsa på honom & det är alltid lika roligt att vara med den killen ;D så nu har jag nästan precis kommit hem därifrån, eller ja, det var för någon timme sen. nu är jag sjukt trött & hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig snart (y) det kan jag definitivt behöva, imorgon blir det en tuff dag, men det klarar jag! det blir även träning imorgon klockan 4, yäääy! ha det bäst everybody :D:D

puss & kram

tisdag & ingen träning!

hej allihopa :) idag var det skola, inte så värst ovanligt i och försig. men dagen började med att man gick upp vid halv 8, vi hade sovmorgon :D när man kom till skolan hade vi tema, det hade vi hela dagen idag förutom profiltiden, aja, jag blev faktiskt klar med alla mina konflikter idag, och världskartan, är riktigt stolt ! :D känner mig så fri nu när jag har det gjort . på profiltiden fick vi en föreläsning om ledarskap eftersom att vi själva ska hålla i en idrottslektion var för hela klassen, det kommer bli roligt och se vad alla väljer ;D sen stannade jag kvar i skolan ett tag för att göra klart lite på konflikterna, efter det var det tänkt att jag skulle vänta tills träningen började, men jag åkte hem, för jag kände mig jätte förkyld och jag frös galet mycket, så jag bestämde mig för att hoppa träningen idag, var inte heller precis sugen på att träna. sen när jag kom hem satte jag mig i mycket varma kläder och drack varmt te , även om jag nu inte tycker te är så gott så är det iaf varmt! :) nu hade jag tänkt att lyssna lite på musik och försöka lära mig lite mer om nya msn . ha det bra ! (y)

 

puss & kram :D

måndag & skola

tjena :) idag var det skola, som alla andra måndagar. det började självklart att man försov sig och missade bussen, det är så typiskt mig ^^ aja , som tur var så fick jag skjuts av mammi, alltid lika snäll :) dagen började med att vi hade engelska, där vi fick ett nationellt prov som vi fick öva på, det gick faktiskt bra, det var ganska lätt :D sen hade vi matte & det är helt sjukt vad vi saknar johanna, kom tillbaka snart ! =P sen var det dags för idrott, och idag hade vi handboll. vi körde tjejerna mot killarna för skojs skull , vi tjejer var faktiskt inte så dåliga som vi trodde att vi skulle vara ;D jag stod i mål, och räddade faktiskt ganska många skott, men som sagt, jag är ingen handbollsmålvakt egentligen, så det kom även ett par stycken mål i baken på mig ;) sen var det mat, fyfan vad äckligt det var, jag åt ingenting, eller jo faktiskt ett knäckebröd . sen hade vi kontaktgrupp & där fortsatte vi med våra tävlingar. sen till sist hade vi spanska där vi inte gjorde alls mycket, så när den lektionen var slut stannade jag kvar i skolan, det var tänkt att skriva lite om konflikterna men det gick inte så värst bra , jag gjorde en massa annat roligt istället :) sen åkte jag hem ungefär vid halv 5, när jag kom hem satte jag mig vid datorn och skrev klart ännu mer konflikter, nu har jag bara 3 kvar (y) stolt ! nu när jag är klar blir det att softa hela kvällen . hoppas att ni har haft en bra dag , det har iaf jag haft :D


jag bjuder på denna / pusss


:D (y)

nu ska jag kila, ska ut och fippsa lite med fotbollen :) träning ger färdighet, eller hur?
men jag skriver mer senare ikväll ;)




kram / angelica

tjohejs :D

godmorgon :) idag vaknade jag faktiskt vid 10, det är väldigt ovanligt för att vara mig, jag som annars är en sådan som gärna sover hela dagen ;D jaja, jag gick upp & åt frukost sen satte jag mig och kollade på raise your voice, fyfan vad den filmen är bra ! (y) gråter alltid lika mycket varje gång. än sålänge tror jag att jag ska ta det lugnt idag, om jag inte ringer en kompis eller något. imorgon är det skola igen, usch vad helgerna går snabbt, för snabbt ! aja, det är bara att vänta på sportlovet ^^ det blir en tuff vecka, på onsdag har vi spanskaprov, på fredag får vi våra terminsbetyg & så ska vi lämna in ett helt häfte med konflikter, det ska bli skönt att slippa det. det har varit för mycket på en och samma gång. nu har jag ändå bara 4 konflikter kvar att skriva om, det känns skönt ;D jag har inte heller mått så jätte bra på senaste tiden, tänkt på allt skit & dåliga nyheter man har fått veta. ''/ hoppas på att allt löser sig snart. nej, nu ska jag kolla på one tree hill, det är så sjukt bääääst! :) jag älskar det!

kram

vinst (y)

hej allihopa :) hade tänkt att berätta om min dag såhär långt :D dagen började med att man fick stiga upp klockan halv 8. packa & äta innan vi skulle ner till bräkne-hoby för att spela DM. vi mötte ronneby & karlshamn i gruppen, båda matcherna vann vi :) så då var vi vidare till semifinal, där väntade nättraby. det slutade 0-0 och det var dags för straffar. micke hade sett ut 5 st som skulle lägga straffarna. det blev issa, claesson, jag, amanda och lovisa. det är alltid lika nervöst med straffar, jag har aldrig varit lika nervös i hela mitt liv när jag skulle lägga min straff, sen blev det en sådan lättnad när jag hade satt den. aja, men då var vi vidare till FINAL :D där mötte vi asarum, likadant här, det fick bli straffar i slut ändan. det var vi 5 som fick lägga igen, där satte jag också även min straff. men efter att alla hade lagt så stod det 3-3 i straffar. så det var dags att välja ut en ny från vårat lag som skulle lägga straffen, den äran fick Johanna :) hon satte sin straff & julia räddade deras skott. då skrek vi alla av glädje och hoppade som vanligt ;) vi vann DM & är nu vidare till SM kval , för andra året i rad ;D det är helt underbart spelat tjejer, till och med micke blev rörd och började gråta (y) sjukt bra jobbat ! även ett stort grattis till issa som fyller 16 idag :) nu så hade jag tänkt att bara ta det lugnt resten av dagen, ska ringa gustav nu med :D ha det bäst !

puss & kram


fredag ! :D

yess, äntligen fredag :D jag bara ääälskar helg! dagen bestod iaf av skola, den var riktig rolig idag, kajsa & hanna & jag är bara bäst på att dansa ;D fyfan vad roligt det var. lektionerna var mindre roliga men dagen rullade på bra. sen bestämde vi lite om ''klassfest'' och sånt, får se hur det blir nu med det :) sen var det dags för träning idag med. DM IMORGON ! Nu måste vi fan ladda brudar , vi ska ta hem detta ! ;D iaf,  igår var det distans, jag bestämde för att göra den i skolan, för jag får den aldrig gjord om jag sitter hemma. aja, när jag kom dit träffade jag gutte, härlig prick han :) det fanns ingen dator till mig då , så jag fick vänta lite. klockan 10 kom även johanna och höll mig sällskap. Då hittade vi två datorer. sen när klockan var 2 åkte jag & johanna hem till henne där vi åt pannkakor & sen åkte vi till hennes pappa för att hämta pulka , sen var det bara att gasa och köra , MOT SKIDBACKEN! :D det var riktigt roligt att äntligen få åka pulka, det har inte jag gjort på väldigt länge. sen efter det bestämde vi oss för att gå in och dricka lite varmt te & varma oss, det var iskallt ute. sen hittade vi tjejspelet så vi satte oss för att spela det , alltid lika roligt :D sen gick vi och mötte gustav & så gick vi en runda tills klockan blev kvart i 9, då hämtade min mamma mig! :D nej, nu hade jag tänkt att kolla på film, sen ska jag äta & gå och lägga mig tidigt, eftersom imorgon blir det en ganska tidig morgon, ska till bräkne-hoby för att spela fotboll :) lääängtar ! aja nu ska jag inte babbla mer ;) ha det bra.


kraaam

tillbaka till verkligheten...

jahapp, då var man tillbaka till skolan & det verkliga livet . skolan idag var väl hyfsat okej :) dagen började med att väckarklockan ringde, hatar det. och särskilt idag , jag trodde seriöst att det var jullov fortfarande. det var iaf riktigt segt att stiga upp imorse. sen rullade dagen på , vi hade tema, nu ska vi skriva ytliggare 6 st konflikter på 2 veckor :o efter temat väntade spanskan, och eftersom att spanskaläraren inte var där idag så fick vi ha ola, som inte kan någon spanska alls. men det gick bra ändå ;D sen var det äntligen maaat, jag är alltid extra hungrig på onsdagar, vet inte varför ;) det var spagetti och köttfärssås, mycket gott ! därefter hade vi matte & jag var faktiskt dukitg och räknade 10 tal (y) efter det skulle vi egentligen haft handboll men eftersom att hallen var upptagen av annat så vi blev tvingade till att ut och gå, det var mysigt men kallt. sen tog jag bussen hem & nu sitter jag här & värmer mig, det är riktigt kallt ute. hade faktiskt tänkt att kolla på a cinderella story nu , tycker den är såååå bra :D men jag skriver mer senare.

pusssshej så länge (a)

ZzZzzzz...

jaa, man kan lugnt säga att jag är trött ! jag somnade i soffan en stund :) otroligt skönt , det kände jag att jag behövde :)) annars har jag inte gjort så mycket under kvällen, eller jo, jag har packat ner idrottskläder & allt i min nya väska nu innan skolan börjar imorgon . jag älskar väskan, det är alltid roligt med något nytt , sen för några dagar sen var jag på stan med mammi, då köpte jag lite kläder med, så att jag har lite att välja bland ;D jag har faktiskt saknat skolan lite, alla kompisar & sånt , det ska faktiskt bli lite roligt att komma tillbaka nu även om det har varit otroligt skönt att vara ledig ett par veckor =D

kram

trött & förkyld !

hejhej :D - förlåt för att jag inte skrev mer igår kväll, men jag hann inte . var inte hemma förrens vid 1 eller något. Jag var så sjukt trött, så det blev aldrig att jag skrev på bloggen igår kväll . var tvungen att vila eftersom att idag var det träning igen klockan 12 . det är alltid lika roligt, men idag var det lite segt, alla var nog trötta! ^^ på lördag är det DM & nu gäller det att ingen mer bli skadad, sandra kom till träningen för att kolla, hon hoppade sakta men säkert fram med kryckorna , ni som inte vet så har hon brutit benet när hon halkat, så nu har hon gips ända upp till låret och ska ha det i några månader i guess ? tycker verkligen synd om henne ! aja, när jag kom hem från träningen hoppade jag in i duschen :) sen satte jag mig här, håller på att plugga på SO:n och väntar på att maten ska bli klar, har inte ätit något vidare idag, så nu är jag dö hungrig ! (a) jag tror att jag skriver mer senare, för eran skull ;D om jag inte gör det hörs vi imorgon !

kram / angelica

myskväll ! (y)

hejsvejs - nu börjar jag bli lite mer duktig på att blogga igen ;D yääy! efter jag hade slappat ett bra tag på dagen, genom att dricka lite te och  plugga lite med spanskan och lite med so:n så bestämde jag mig för att gå ut och gå en lång promenad, gick ut med hunden & mamma&pappa . det var verkligen hur mysigt som helst, med massa av snö ! (y) när vi kom tillbaka efter att ha gått 1 timme så tog jag en kopp varm choklad och satte mig ner för att varma mig, hela jag var till is . sen blev jag sugen på att kolla på film, så då gjorde jag det. jag laddade ner stomp the yard, fyfan vad bra den var, helt sjukt! :) den är verkligen sevärd. nu hade jag tänkt att ta något att äta till kvällsmat , och sedan hoppa i sängen, är verkligen helt sjukt trött. det tar på krafterna när man är ute och går. jaja, nog av mig! ;D

pusss / angelica ♥


söndag ! ;D

jag är ledsen att jag inte skrivit på länge, det är egentligen meningen att man ska skriva varje dag, men jag orkar verkligen aldrig det. aja, nu får jag ta mig i kragen och skärpa till mig när det gäller detta ! ;D detta ska jag kunna fixa. Igår gjorde jag inte mycket förutom att jag fick min nya kamera & att vi åkte in och hälsade på mormor&morfar. Om inte jag hade varit skadad i foten nu så skulle jag varit med på vinterlägret med blekingelaget från fredag till lördag. Men eftersom jag var skadad så sket det sig ''/ aja, det kommer väl fler chanser! :D annars så är jag väldigt träningssugen, jag har inte tränat på en vecka typ, och det kittlar i benen redan nu ! imorgon blir det träning och jag hoppas att det är bra i foten . för på lördag är det dm med 92:orna :)) det vill man verkligen inte missa! jahapp , nu sitter jag här & pluggar järnet, vill bli klar med so:n nu innan skolan börjar, för sen har vi spanska prov med . man får  planera lite, så man inte gör allting i sista sekund ;) för det brukar jag vara bra på, hihi.

idag ska jag nog mest ta dt lugnt, det är bara 3 dagar kvar tills skolan börjar igen ! uscha ;D man får ta vara på den tiden som är kvar helt enkelt . jag glömde förresten säga att det har äntligen kommit snö , igår! :D när man vaknade & fick se att det snöade blev man jätte glad, det är detta vi har väntat på, det är alltid mysigt med snö! nu ska jag sätta mig i soffan & titta på spiderman 3, helt sjukt bra film.

kram  / angelica


nyårsdagen !

jahapp, gott nytt år allihopa :) nu är det ett nytt år , alltså 2009, med nya upplevelser, nya äventyr & roliga stunder. jag hoppas att 2009 blir mycket bättre än 2008 :) men fyfan vilka underbara minnen man har från förra året . man saknar allt när man kolllar på bilder & tänker tillbaka . nu har ett nytt liv börjat ! jaja, jag firade nyår med mamma, pappa & ett par kompisar till mamma & pappa :)) det var faktiskt roligare än vad jag hade trott. först skulle jag vara med emma & några till uppe i nättraby, men det blev inte så sen. jag är nöjd med min kväll :) när vi kom dit så  hade glenn lagat jätte god mat som vi åt. efter det pratade vi en ganska lång stund, väldigt roligt, & man fick reda på sånt man inte visste innan . sen satte vi oss med snacks och godis & kollade på när vi var i thailand, underbart, fyfan vad jag längtar tillbaka. som det ser ut  just nu så blir det  kanske thailand detta året också :) man får hoppas på det. aja, sen började klockan närma sig 12 , då gick vi ut & kollade på alla raketer, fint var det som vanligt, men jag frös typ ihjäl, det är riktigt kallt ute nu ! sen gick vi in igen & snackade ännu mer & hade det roligt. sen åkte vi hem klockan typ 3. och jag somnade inte förrens vid halv 4 :) en lyckad nyårsafton med andra ord !
pusss & kram / angelica

en angelica från förra året ;D


RSS 2.0